Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
De technisch detacheerder
met een landelijk karakter
70 vacatures beschikbaar
Home > Werkgevers

Experts en Professionals, Technisch Talent voor U!Maatwerk

Zoekt u als opdrachtgever met spoed naar extra technische kennis? Kampt u met onderbezetting, ziekte of piekbelasting? Of vereist een project extra capaciteit? IJT Perspectief BV biedt u een flexibele personeelsoplossing door op korte termijn goed opgeleide en gecertificeerde technici te leveren. Uiteraard ontzorgt IJT Perspectief BV u volledig in dit traject.

Team

De Accountmanagers van IJT Perspectief BV combineren jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling met een doortastende werkwijze. Als volwaardige personeelspartner kiest IJT Perspectief BV voor persoonlijke begeleiding. Want uiteindelijk zorgt mensenkennis voor de beste match. U kunt daarom als werkgever bijvoorbeeld altijd rekenen op een vast aanspreekpunt. Zo profiteert u maximaal van onze betrouwbare en snelle dienstverlening.

Partners

De afgelopen jaren bewijst IJT Perspectief BV zich als personeelspartner van uiteenlopende bedrijven. Wij houden voor hen de bezetting van extern personeel op peil, zo bewaken wij de bedrijfscontinuïteit van onze partners. De meerwaarde van deze werkwijze toont zich bij uitstek in een duurzame relatie. Onze mensen kunnen zich dan nog beter verplaatsen in uw business, waardoor u profiteert van ons netwerk, expertise en ervaring.
Ons team
Rene Krijnsen
Directeur
Richard Eektimmerman

Projectmanager

 

 

Andres Wilbrink

Projectmanager 

Gert-Jan Bos

Projectmanager

 

Stephanie Faas

Projectmanager

 

Tanja Maat - Krajnovic

Office Manager

 

Lara Sibelt-van der Meer

Office Manager


Jannie Kroesen
Office Manager

Impressie Maintenance NEXT 2015

Oplossingen, ontwikkelingen en ontmoetingen. Daar draaide het om bij Maintenance NEXT 2015 in Ahoy Rotterdam. De technologie- en onderhoudsexpo stelde de toekomst van onderhoud centraal. Onderhoudsprofessionals wisselden kennis en visies uit om de industrie in stand te houden voor morgen. Met als motto 'NU klaar voor NEXT dimensies'.
Certificaten
De markt vraagt voortdurend om nieuwe producten! Die wilt u als ondernemer snel en efficiënt in de markt zetten. Dat dwingt u tot flexibel produceren. Snel omschakelen, probleemloos opschalen, voordelig afbouwen. Dat vraagt om voortdurende verbetering van uw productieprocessen. De markt vraagt voortdurend om nieuwe producten! Die wilt u als ondernemer snel en efficiënt in de markt zetten. Dat dwingt u tot flexibel produceren. Snel omschakelen, probleemloos opschalen, voordelig afbouwen. Dat vraagt om voortdurende verbetering van uw productieprocessen.
IJT Perspectief BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.