Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
De technisch detacheerder
met een landelijk karakter
70 vacatures beschikbaar
Home > Over ons

Wie zijn wij?

Werkgebied
IJssel Perspectief BV  levert technische professionals met relevante kennis en vaardigheden op mbo-, hbo- en wo-niveau. Na een zorgvuldige screening matchen wij hen in sneltreinvaart met werkgevers die – vaak met spoed – op zoek zijn naar extra technische kennis of capaciteit. Voor hen treedt IJssel Perspectief op als betrouwbare en doortastende personeelspartner.
IJssel Perspectief  onderhoudt een landelijk netwerk van partners en technische professionals. Ons ervaren team kent de markt en staat garant voor persoonlijke begeleiding, zowel van de werkgever als van de technici.

Totaalpakket

Naast detacheringstrajecten en uitzending van Technische Vak-krachten houdt IJssel Perspectief zich actief bezig met in-house services, interim-projectmanagement en outsourcing van personeelsactiviteiten. IJssel Perspectief vormen samen met IES BV, IJssel Predictive Maintenance en IJssel Technologie BV een complete partner die ondernemingen kan bijstaan in alle facetten van Maintenance, Asset Management, Productie optimalisatie en personeels-mobiliteit 

IJssel Technologie BV


IJT Perspectief BV maakt deel uit van de IJssel Groep. De IJssel Groep verbeterd productieprocessen door een integrale benadering van ontwerp, realisatie en onderhoud. Deze werkwijze is gebaseerd op Lean Thinking, een methodische manier van denken over produceren die verspillingen voorkomt of elimineert. Daardoor bereikt de IJssel Groep dat productkwaliteit en flexibiliteit toenemen; bedrijven kunnen meer produceren, levertijden worden verkort en de leverbetrouwbaarheid wordt vergroot.

IES BV


IES BV is een zelfstandig, no-nonsense ingenieursadviesbureau dat organisaties helpt Asset Management te implementeren. De professionals die bij IES BV werken zijn sengineers, die geloven in de kracht van mensen achter techniek. Dat vormt hun werkwijze. Met die werkwijze en ervaring, laten ze Asset Management structureel bijdragen aan bedrijfsresultaten.

IJssel Predictive Maintenance

 

IJssel Predictive Maintenance:
Een essentiële voorwaarde voor het verbeteren van productieprocessen is voorspelbaar onderhoud. IJssel Technologie heeft hierin een belangrijke stap gezet door de overname van Oliveira pro-active maintenance in Druten. Specialist op het gebied van pro-actief, smeertechnisch en toestandsafhankelijk onderhoud. Daarmee voegt IJssel Technologie belangrijke kennis op het gebied van predictive maintenance toe en maakt zo de doorstart van een mooi bedrijf met ruim 60 medewerkers mogelijk. Deze nieuwe vestiging, genaamd IJssel Predictive Maintenance, houdt zich bezig met proactief onderhoud aan technische installaties. Uitgangspunt is de ‘downtime’ te verlagen en zo grote besparingen voor klanten te realiseren. De activiteiten zijn in twee hoofdgroepen op te delen, namelijk smeertechnisch onderhoud en condition based maintenance. Bedrijfstakken die Oliveira hiermee bedient zijn industrie, energie, maritiem en water.

Ons motto

Door goed luisteren kom je een heel eind en door veel te vragen kom je nog veel verder!

Het Team

Ons team
Rene Krijnsen
Directeur
Richard Eektimmerman

Projectmanager

 

 

Andres Wilbrink

Projectmanager 

Gert-Jan Bos

Projectmanager

 

Stephanie Faas

Projectmanager

 

Tanja Maat - Krajnovic

Office Manager

 

Lara Sibelt-van der Meer

Office Manager


Jannie Kroesen
Office Manager
IJT Perspectief BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.